Artikel - 27 september 2022
Fietsen in de herfst is heerlijk, maar soms is een herfsttocht ook een beetje afzien. Met deze tips sla jij je met je fiets door de guurste herfsttochten heen. 
Artikel - 14 september 2022
De dagen worden korter: wie na het werk nog snel even de mountainbike wil pakken, rijdt al snel het donker in. Maar… mag dat wel?
Artikel - 31 augustus 2022
De Kattegatleden wordt vaak gezien als een van de mooiste fietsroutes in Zweden. In 2018 werd deze route Fietsroute van het Jaar.
Artikel - 30 augustus 2022
Een goede bikefitting, waarbij alle onderdelen van je fiets zo goed mogelijk op jouw lichaam worden aangepast, is eigenlijk voor elke fietser een must.
Artikel - 3 augustus 2022
Het is warm, erg warm deze zomer. Hoe hou je in die hitte je fietstochten toch nog een beetje vol? Met een paar tips, kom je wat beter door die plakkerige dagen heen. 
Artikel - 2 augustus 2022
Alles slijt, ook je fietsbanden.
Artikel - 16 juli 2022
Stap op de fiets en ontdek de verschillen tussen statige hofstedes en 19de-eeuwse boerderijen die helemaal voor de kaasproductie zijn ingericht.
Artikel - 16 juli 2022
Een leuke, korte fietsroute over Twentse essen, met onderweg plukplekken voor eetbare wilde planten.
Artikel - 16 juli 2022
Een tocht door het rijke Salland. Het land staat vol heerlijke gewassen. Elk seizoen z'n eigen producten: zonnebloemen, kastanjes en artisjokken.
Artikel - 16 juli 2022
De Atlantikwallroute voert je langs de Nederlandse kust, waar je nog veel sporen van de Tweede Wereldoorlog kan vinden.
Artikel - 8 juli 2022
We kennen de Achterhoek met zijn coulisselandschap, vrije natuur en ongedwongen gastvrijheid. Natuurlijk weten we ook dat Achterhoekers sport-minded zijn, met Robert Geesink, de Condor van Varsseveld, als een van de grote meneren van de regio. Maar wat we niet wisten, is dat het mountainbikenetwerk in deze regio inmiddels ook is uitgegroeid tot een professioneel niveau. 
Artikel - 6 juli 2022
De kans dat je tijdens een fietsvakantie in Europa een haarspeldbocht tegenkomt, is aanzienlijk. Maar hoe rij je nou vloeiend door een haarspeldbocht?