Nieuws - 3 januari 2022
De Fiets en Wandelbeurs 2022 gaat toch niet door. Zowel in Nederland als België zijn de coronamaatregelen te streng en is het vooruitzicht te onzeker.
Nieuws - 15 december 2021
Een lange en uitdagende prestatie-fietstocht lijkt hét middel om geld op te halen. En dat is precies waar het boek 'Diepe zakken' van Karin Anema over gaat. Maar klopt dat idee ook echt?
Nieuws - 6 december 2021
In aanloop naar de Fiets en Wandelbeurs 2022 zijn de vier kanshebbers op de titel Fietsroute van het Jaar 2022 gemaakt.
Nieuws - 9 november 2021
BIKE explorer 3 ligt inmiddels in de winkel, of al bij je op de mat. Een nieuw magazine vol met verhalen over mooie avonturen, maar ook met handige tips en de uitslagen van onze materiaaltests.
Nieuws - 28 oktober 2021
In Noord-Brabant is dit najaar een nieuwe fietsroute geopend, en niet zomaar een. Op deze nieuwe 43 kilometer lange route fiets je in de sporen van een van de bekendste en meest legendarische roversbendes die ooit in Noord-Brabant huisgehouden heeft. 
Nieuws - 19 oktober 2021
Het is deze week de Week van het Landschap. Tot 31 oktober 2021 staat alles in het teken van de Nederlandse landschappen en dan vooral het zelf ontdekken daarvan. Ideaal in de herfstvakantie!
Nieuws - 12 oktober 2021
Van 2 tot 7 november 2021 worden in de hoogste ‘bergen’ van Nederland de mooiste films over de bergen en bergsporten vertoond. Maar als mountainbiker kun je ook fietsend heel wat beleven!
Nieuws - 30 september 2021
In het westen van Cornwall, Engeland, kan je nu de prachtige West Kernow Way backpack route fietsen. De route is een 230 kilometer lange tocht door het westen van Cornwall, langs bijzondere monumenten uit de bronstijd, Lands End, het uiterste puntje van Engeland en glooiende heuvels. 
Nieuws - 15 september 2021
In het weekend van 18 en 19 september wordt de Slag om Arnhem herdacht. Op de Ginkelse Heide worden parachutisten gedropt en vanaf 17 september zijn er in en rond Arnhem talloze grote en kleine herdenkingen. Een bijzondere manier om de slag te herdenken en veel monumenten die herinneren aan de strijd rond Arnhem te bezoeken, is de WOII Airborne Route.
Nieuws - 9 september 2021
Volgende week is het Fiets naar je werkdag. Op donderdag 16 september is het de bedoeling dat zo veel mogelijk mensen fietsend naar hun werk gaan, in plaats van met de auto.
Nieuws - 2 september 2021
Het is door corona een stuk drukker geworden op de fietspaden in Nederland. Veel mensen zijn gaan fietsen, maar ook gaan wandelen, paardrijden en nog veel meer. Om het ondanks de drukte gezellig te houden, is er nu de Buitencode waar de NTFU zich bij heeft aangesloten.
Nieuws - 31 augustus 2021
In het Groningse Zoutkamp is de eerste echte kinderfietsroute geopend. Een heuse fietsroute voor en een beetje door kinderen.