Nieuws - 16 april 2024
Het Dutch Mountain Film Festival ken je misschien wel. Dat presenteert al een aantal jaar de mooiste avonturenfilms uit en over de bergen. De organisatie achter het DMFF presenteert nu DMFF Fiets, een mini-filmfestival over – hoe kan het ook anders – fietsavonturen.
Nieuws - 15 april 2024
Dit voorjaar zijn er weer tal van leuke fietsevenementen om aan mee te doen. Niet voor de glorie en de winst, maar voor de gezelligheid, het plezier in fietsen, het goede doel of de omgeving. Of voor allemaal natuurlijk! - organiseer je ook een fietsevenement, geef het aan ons door!
Nieuws - 3 april 2024
Wist je dat je ook ontspannen fietstochten door de Alpen kan maken? De Drauradweg door Oostenrijk is er daar een van. 
Nieuws - 19 maart 2024
Sinds 11 maart 2024 is het mogelijk om naar het hoogste puntje van de VAM-berg te fietsen.
Nieuws - 13 maart 2024
De Algarve in het uiterste zuiden van Portugal ken je misschien van plaatsen als Albufeira en Portimão, waar je kan genieten van een vakantie met zon, zee en strand. Maar in de Algarve kun je veel meer ontdekken. Eenmaal weg van de drukte aan het strand, kun je fietsend over de Via Algarvina de ‘echte Algarve’ ontdekken.
Nieuws - 27 februari 2024
De Fietsroute van het Jaar is bekend! De Van Gogh Drenthe Fietsroutes mag zich de trotse winnaar van de titel noemen. Dit maakte de jury bekend op de eerste dag van de Fiets en Wandelbeurs in Jaarbeurs Utrecht.
Nieuws - 22 februari 2024
Zeg je fietsen in Frankrijk, dan zeg je eigenlijk ook een colletje bedwingen. Maar wie de Franse bergwegen met de fiets heeft verkend, weet ook dat je deze trajecten vaak moet delen met autoverkeer. Maar niet tijdens de weekenden Col’ Attitude in de Vogezen!
Nieuws - 21 februari 2024
Wandelmagazine en Bike explorer pakken dit jaar weer flink uit op de Fiets en Wandelbeurs. In samenwerking met onze partners mogen wij namelijk een groot aantal mooie wandel- en fietsprijzen weggeven. Ook kans maken? Kijk snel hoe je mee kan doen.
Nieuws - 19 februari 2024
Over een paar dagen is het zo ver: dan wordt het fiets- en wandelseizoen afgetrapt met de Fiets en Wandelbeurs. Ook BIKE explorer is erbij!
Nieuws - 14 februari 2024
Bij fietstochten door de bergen van het Oostenrijkse Tirol denk je waarschijnlijk al snel aan ruige mountainbiketochten. En gelijk heb je want daar is de regio natuurlijk met name om bekend. Maar wist je dat je er ook met je gravelbike prima uit de voeten kunt?
Nieuws - 31 januari 2024
De Utrechtse Heuvelrug is een officiële mountainbikeroute rijker. Op 20 januari openden de wethouders Aukje Treep van gemeente Soest en Rutger Dijksterhuis van gemeente Amersfoort de route met een ritje.
Nieuws - 18 januari 2024
De Spaanse stad Gijón is een mooie plek voor iedereen die van een actieve vakantie houdt. In dit gratis online magazine geven we een inkijkje in de rijke geschiedenis, natuur en cultuur van de stad.