Nieuws - 11 mei 2022
Tsjechië is een echt fietsland. Overal in het land vind je mogelijkheden om te fietsen. Van lange routes waarbij je dagen weg bent, tot snelle en spectaculaire trails voor mountainbikers.
Nieuws - 10 mei 2022
In de Duitse Eifel rijden ook de komende zomer weer 'radbussen'. Bussen waar je als fietser met je eigen fiets aan boord kan.
Nieuws - 26 april 2022
De provincie Groningen is een nieuwe lange route rijker: de Noorderrondritten. Vernoemd naar de gelijknamige schaatsklassieker, die nu dus ook te fietsen is. 
Nieuws - 19 april 2022
Woensdag 20 april 2022 is de eerste Nederlandse dag van de fietshelm. Een dag om de fietshelm eens goed onder de aandacht te brengen. 
Nieuws - 19 april 2022
Het eerste nummer BIKE explorer ligt inmiddels in de winkel, maar je kan het magazine ook online bekijken
Nieuws - 11 april 2022
Israël is geen heel groot land, en juist daardoor zijn veel plekken goed op de fiets bereikbaar. Je hoeft immers niet ver. Maar waar moet je heen? In deze vier regio’s in Israël kun je fietsend een bijzonder deel van de wereld ontdekken.
Nieuws - 11 april 2022
Het duurde even, maar zaterdag werd dan eindelijk de fietsroute van het jaar 2022 bekend gemaakt. En the winner is… De Royal Canal Greenway door Ierland. 
Nieuws - 7 april 2022
Voor wie komende zomer offroad los wil gaan, is er in de Oostenrijkse deelstaat Tirol een hoop nieuws te ontdekken.
Nieuws - 31 maart 2022
De Fiets en Wandelbeurs van dit jaar kon (weer) niet doorgaan, maar niet getreurd. Op zaterdag 9 april is er een online Kick-off van het outdoorseizoen.
Nieuws - 30 maart 2022
Op veel plekken in de Alpen verschijnen Bike&hike-routes. Tochten die het beste van twee werelden, fietsen en bergwandelen, combineren. 
Nieuws - 29 maart 2022
Het is weer lente, tijd om de fiets te pakken! Maar is je fiets wel helemaal winterklaar? We hebben een paar zaken die je even moet controleren voordat je weer volle vaart op pad gaat.
Nieuws - 29 maart 2022
Ophef in de wielerwereld nadat de Sloveense wielrenner Mohoric er tijdens de wedstrijd Milaan-San Remo na een wel heel erg snelle afdaling met de winst vandoor ging. Een handige dropper-post had de snelle afdaling mogelijk gemaakt.