Artikel - 7 juni 2022
Ga zoevend de heuvel af met de wind door je haren! Of geef je kuiten een elektrisch duwtje bij heuvel op. Ontspanning door inspanning: heerlijk fietsen in het groene hart van Frankrijk. Wij bieden een mooi arrangement, waarbij je vanuit drie fantastische vier sterren charme accommodaties de omgeving kunt verkennen. Er zijn door ons een 30-tal prachtige fietsroutes uitgezet langs de mooiste plekken in onze omgeving. Het heuvelachtige landschap biedt een sportieve uitdaging. Beleef het gevoel van vrijheid, de ruimte om je heen en geniet van de stilte en de gezonde frisse buitenlucht. Lijkt dit je wat? Je beleeft het allemaal in De Berry! Deze streek, gelegen in Midden-Frankrijk, is een prachtig gebied met veel natuurschoon en een wisselend landschap.
Artikel - 7 juni 2022
Heerlijk, nog niet onder de voet gelopen Noord-Spanje. Land van heerlijk eten en dito Sidra (cider), van aardige mensen, prachtige steden en – uiteraard – uitstekende fietsmogelijkheden. De regio strekt zich uit van de Atlantische kust tot het Cantabrisch Gebergte, met als hoogte en hoogste punt de Picos de Europa. Van uitwaaien aan de kust tot klimmen in de bergen, van beren spotten tot pelgrimeren op de fiets; in Asturië kan het allemaal.
Artikel - 7 juni 2022
De R1 is een van de populairste fietsroutes van Europa. Vanaf de Atlantische kust loopt de route ruim 4500 kilometer tot aan St. Petersburg. Ruim 275 kilometer van de R1 loopt door Saksen-Anhalt – een nog relatief onontdekte fietsregio in het midden van Duitsland die zich vooral typeert door afwisselende landschappen, ongerepte natuur en een grote schatkist aan culturele en historische bezienswaardigheden. Deze 275 kilometer lenen zich uitstekend voor gravelfietstochten, waarbij je onderweg wordt verrast door barokke kastelen, mystieke wezens van de Harz, het bijzondere Ferropolis en steden als Dessau en Wittenberg.
Nieuws - 22 maart 2022
De lente komt eraan, wat betekent dat het heerlijk weer wordt om erop uit te gaan met de fiets. Natuurlijk kan je trouwe viervoeter dan niet achterblijven. Wij geven je 3 tips mee voor een geslaagde fietsvakantie – voor zowel jou als je hond!
Nieuws - 22 maart 2022
Grote hond of kleine hond? Fietskar of fietsmandje? Korte afstanden of lange afstanden? Wil je graag een fietstochtje maken met de hond, maar weet je niet waar je moet beginnen? Lees dan verder.