Afbeelding

Domaine Pouzoult

Beleef De Berry!

Ga zoevend de heuvel af met de wind door je haren! Of geef je kuiten een elektrisch duwtje bij heuvel op. Ontspanning door inspanning: heerlijk fietsen in het groene hart van Frankrijk. Wij bieden een mooi arrangement, waarbij je vanuit drie fantastische vier sterren charme accommodaties de omgeving kunt verkennen. Er zijn door ons een 30-tal prachtige fietsroutes uitgezet langs de mooiste plekken in onze omgeving. Het heuvelachtige landschap biedt een sportieve uitdaging. Beleef het gevoel van vrijheid, de ruimte om je heen en geniet van de stilte en  de gezonde frisse buitenlucht. Lijkt dit je wat? Je beleeft het allemaal in De Berry! Deze streek, gelegen in Midden-Frankrijk, is een prachtig gebied met veel natuurschoon en een wisselend landschap.

Dit volledig verzorgde fiets-arrangement is gebaseerd op 3x twee nachten bij de onderstaande accommodaties. Na ontvangst met een welkomstdrankje en later op de avond een lekker driegangendiner, ga je heerlijk slapen zodat je de volgende ochtend uitgerust aan je tocht kunt beginnen. Tijdens het ontbijt buiten op het terras, maak je alvast plannen voor de dag die komen gaat.

Je krijgt een lunchpakket mee en wanneer je na een fietsdag moe en voldaan weer aankomt bij je verblijf, weet je dat je onderuit kunt zakken en genieten van een verkoelend drankje in de schaduw. De dag daarop vertrek je na het ontbijt naar de volgende accommodatie.

Flexibiliteit vinden wij heel belangrijk. Daarom kun je je reis aanpassen naar je eigen wensen. Tevens kan op verzoek het fietsarrangement uitgebreid worden naar 3x drie nachten. De afstanden die je per dag fietst, liggen tussen de 40 en 60 km., maar inkorten van de routes is mogelijk. Wil je een dag de fiets laten staan? Dan is het wellicht leuk om één van onze workshops te volgen. Iedere accommodatie biedt een andere workshop. Zo kun je kiezen uit schilderen, wijnproeven of koken. Uitgebreidere informatie hierover vind je bij de arrangementen op de websites van onze accommodaties.

Heb je zin gekregen om de Berry te ontdekken, maar vooral te beleven? We verwelkomen je ‘avec plaisir , zoals de Fransen zeggen!

Tot ziens in De Berry!

De accommodaties:

Meer weten? 

Kijk op Facebook, of stuur een mailtje!