Afbeelding

week van het landschap

Tijdens de Week van het landschap draait het om ontdekkingen dicht bij huis. Bijvoorbeeld in het Delfland, net buiten Schiedam en Rotterdam

Afbeelding Pixabay

Week van het Landschap 2021

Het is deze week de Week van het Landschap. Tot 31 oktober 2021 staat alles in het teken van de Nederlandse landschappen en dan vooral het zelf ontdekken daarvan. Ideaal in de herfstvakantie!

De provinciale Landschappen laten graag zien hoe mooi en divers de natuur is. Even op de fiets stappen en lekker uitwaaien tijdens een fietstocht langs het strand en door de duinen of een nieuwe route ontdekken in het bos. De herfstvakantie is een mooie tijd om van de natuur en prachtige herfstkleuren te genieten. En dat allemaal dichtbij huis! 

Dat is waar het tijdens de Week van het Landschap allemaal om draait. Want dichtbij huis is ontzettend veel te doen, te zien en te ontdekken. Ook op de fiets. Van routes langs de Drentse hunebedden tot een tocht langs de boerderijen van de Krimpenerwaard. 
En tijdens zo’n route heb je alle kans om bijzondere dingen te ontdekken. Van de bijzondere planten die groeien in zogeheten inlagen op Noord-Beveland, tot de heuvels van Limburg, net buiten Maastricht. 

Meer weten over de Week van het Landschap en alle fietsroutes die erbij horen?
Op de website van de Week van het Landschap vind je veel fiets- en wandelroutes, die je kan filteren op provincie en lengte.