Afbeelding

fiets en wandelbeurs 20232

Wat wordt de Fietsroute van het Jaar?

Komende vrijdag is het zo ver: dan wordt tijdens de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht de Fietsroute van het Jaar bekend gemaakt. Maar naast deze bekendmaking is er nog veel meer te doen.

De Fietsroute van het jaar wordt vrijdagochtend bekend gemaakt. Hier lees je welke routes kans maken op de begeerde titel. 

Drie dagen lang kun je in de Jaarbeurs in Utrecht genieten van de Fiets en Wandelbeurs. Laat je inspireren bij een van de stands waar je informatie kan vinden over mooie vakantiebestemmingen, doe mee met een van de vele workshops of luister naar mooie verhalen over prachtige reizen tijdens een van de vele lezingen. 

Een land staat tijdens de Fiets en Wandelbeurs extra in het zonnetje: Duitsland. Dat land is dit jaar het themaland van de beurs. En dat komt voor liefhebbers van fietsen goed uit, want Duitsland is een waar fietswalhalla. 

Tips en mooie verhalen

Het leukste aan een beurs is natuurlijk het uitwisselen van leuke ideeën en mooie verhalen. Bij de stands kun je altijd een praatje maken, maar helemaal leuk is het als je naar een van de workshops of lezingen gaat. Daar geven reizigers andere reizigers en avonturiers tips waarmee je je eigen tochten nóg een beetje mooier kan maken, maar ook vertellen ze over hun bijzondere ervaringen. 

Doe vast inspiratie op met het online beursmagazine

Bereid je bezoekje aan de beurs alvast voor met het online beursmagazine. Daarin lees je meer over het Themaland Duitsland, en vind je tips voor leuke stands en boeiende lezingen om te bezoeken. 

Naar het online beursmagazine