Afbeelding

transtirol bikerallye

De TransTirol BikeRallye 2021 is geslaagd. Dit najaar de Pionier-editie!

foto: ©wisthaler.com

TransTirol BikeRallye 2021 geslaagd

TransTirol BikeRallye 2021

De TransTirol BikeRallye 2021 is een feit. 47 bikers hebben afgelopen dagen de prachtige route door de Dolomieten met succes en veel plezier gereden. En de volgende, 2022-, editie staat alweer in de startblokken. Hiervoor is iets nieuws bedacht.... Avonturiers onder de bikers mogen en kunnen dit najaar samen met de gidsen de gloednieuwe BikeRallye-route onder de loep nemen.

Dit najaar de Pionier-editie!

Van 12 t/m 18 september a.s. wordt de speciale variant TransTirol Pioneer Edition georganiseerd.  Hierbij wordt gezamenlijk de route voor de volgende TransTirol Bike Rally wordt verkend. De focus bij deze verkenning ligt op nieuwe ontdekkingen en het opdoen van nieuwe ervaringen. 

In deze klassieke oversteek door de Alpen leiden 4 etappes de bikers van St. Anton am Arlberg in Oostenrijk via Zwitserland en Zuid-Tirol naar eindbestemming Livigno, Italië. Onderweg wacht een schitterende mix van aangelegde en natuurlijke paden, midden in de indrukwekkende bergen van de Alpen, op de deelnemers. De 5e etappe wordt dan als rondrit rondom Livigno waarbij de talloze flow trails zorgen voor veel rijplezier en actie.

De countdown is al gestart; het aftellen is begonnen en in de kuiten zou je de spanning al kunnen voelen. Kortom; Noteer de datum vetgedrukt in je agenda!

Meer informatie vind je hier