Afbeelding

basiskaart LF fietsroutes

Beeld: Fietsplatform

Nieuwe basiskaart LF-routes verkrijgbaar

Hij is er weer! De nieuwe basiskaart met alle Langeafstand Fietsroutes door Nederland. Op de nieuwe basiskaart staan de meest actuele versies van alle Langeafstands Fietsroutes door Nederland. 

Op de kaart staan alle LF-routes door Nederland. Dat is bij elkaar 3300 kilometer aan fietsroutes. Alle routes zijn in twee richtingen bewegwijzerd. Ook staan de geactualiseerde fietsknooppunten op de kaarten, zodat je alle kanten op kan. En dus kan je aan de slag om je volgende fietsvakantie door Nederland te plannen. 

Naast routes en knooppunten staat er veel meer handige informatie op de site. De adressen van alle Fietsers Welkom! overnachtingsadressen staan met icoontjes op de kaart aangegeven. Bij de kaarten hoort ook een handig boekje met meer informatie, zoals de afvaarttijden van fietsveren. Zo kun je je fietsvakantie al goed plannen. 

Watervast en scheurvrij papier

De basiskaart is niet één kaart, maar een set van verschillende kaarten, zodat je altijd een handzame kaart bij je hebt. De kaarten zijn gedrukt op watervast boomvrij papier. Ze kunnen een Hollands regenbuitje doorstaan en hebben als voordeel dat ze ook niet snel scheuren. 

De nieuwe basiskaart is verkrijgbaar via de wqebsite van het Landelijk Fietsplatform en de online boekhandel