Afbeelding

world on wheels gorinchem

Tijdens World on Wheels kun je informatie krijgen over de nieuwste modellen

Foto: Seijbel Photography

Nieuw fietsevenement in Gorinchem

Pak je agenda en noteer 16 en 17 september 2023 alvast even. Dan vindt in Gorinchem namelijk de allereerste editie van World on Wheels plaats, een nieuw evenement waar je je als fietsliefhebber kan uitleven op nieuwe modellen fietsen, e-bikes, en e-scooters. 

Volgens organisator Easyfairs is het nieuwe evenement bedoeld voor sportieve en recreatieve fietsers die graag nieuwe modellen fietsen willen testen. Belangrijk onderdeel van het evenement wordt daarom een parcours van anderhalve kilometer waar je de nieuwe fietsen kan testen. Daarnaast zijn er demonstraties, shows en presentaties. Ook is er de mogelijkheid om je uitrusting aan vullen of uit te breiden bij een van de andere stands. En dan niet alleen je uitrusting voor je fietsvakantie, er zijn ook gereedschappen en andere spullen voor je fietsonderhoud te koop. 

Omdat fietsen natuurlijk ook draait om erop uit trekken en lekker fietsen, is het mogelijk om tijdens de twee dagen van het evenement ook een mooie tocht te maken de Alblasserwaard. Uiteraard de omgeving van Gorinchem, maar ook historische vestingsteden als Woudrichem en Zaltbommel zijn op die manier te bezoeken. 

World on Wheels bestaat naast de Vakbeurs Velovak, een vakbeurs voor ontwikkelaars, uitvinders en andere professionals in de fietsbranche. 

Meer weten? Op de site van World on Wheels vind je alle informatie.