Afbeelding

Fiets met hart en wiel! op 30 juni rondom Apeldoorn

Cycle NL - Hartstichting

Met hart en wiel voor de Hartstichting

CYCLE NL is hét evenement voor fietsliefhebbers. Deze derde editie fietsen we op 30 juni rondom het prachtige Apeldoorn en de Veluwe! Start en finish is Zwitsal Apeldoorn. Of je nu een stoere mountainbiker, een flitsende wielrenner, een avontuurlijke gravelbiker of gewoon lekker sportief bent: CYCLE NL mag je niet missen! Met meerdere routes, afstanden en ondergronden is er voor iedere fietser een passende route. Welke route kies jij?

De groene omgeving in Apeldoorn is de fantastische start- en finishlocatie dit jaar. Je kunt kiezen uit 7 verschillende routes met afstanden tussen de 30 en 180 kilometer. Routes die je misschien wel dwars door Kroondomein het Loo leiden. Of wat dacht je van de Veluwe met prachtige routes langs heidevelden, vennetjes en stuwwallen. 

Elk route is tot in de puntjes uitgestippeld en je ontvangt de GPX-route per e-mail. Ongemakje onderweg? Tijdens de meeste routes fiets je ook langs een aantal materiaal- en verzorgingsposten, daar hoef je je geen zorgen over te maken. Dit maakt Cycle NL 2024 dé dag waar jong en oud, professional of amateur, gezond of minder gezond aan kan deelnemen. Kom je met 5 personen? Dan krijg je een eigen teamtafel met voor ieder een stuk gezonde appeltaart.

Meedoen kan al vanaf €35,- en vanaf €49,50 met een uniek Rogelli wielershirt.
Tijdens jouw tocht ben je niet alleen sportief bezig, maar zamel je ook geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten. Met een eigen sponsorpagina dagen we je uit een euro op te halen voor elke kilometer die je fietst. Ons gezamenlijke motto: hart- en vaatziekten de wereld uit fietsen.

Zowel fysiek als mentaal kun je lekker nagenieten van je prestaties bij de finish met een welverdiende medaille. Op het Hartstichting plein kunnen jongeren deelnemen aan een speciale dikke banden race en staan live entertainment en foodtrucks op je te wachten om het grootste fietsevent van Nederland gezellig en lekker af te sluiten. Ook is er de mogelijkheid om je bloeddruk te laten meten bij het Hartstichting-checkpunt, wat bijdraagt aan het bewustzijn van je eigen hartgezondheid.

Schrijf je in!