Afbeelding

fotowedstrijd bike explorer

shutterstock

Fotowedstrijd Magische momenen

Magische Momenten kunnen betrekking hebben op natuurspektakel, op bijzondere belevenissen (zien of beleven van iets spectaculairs) of gebeurtenissen  (bij voorbeeld liefdevolle of emotionele ervaringen met partner gezin of familie). 
Foto’s waarbij het verhaal van de belevenis onlosmakelijk verbonden is met het beeld. En… bijna net zo belangrijk is als het beeld. 

In editie 3 (deze editie) en in editie 4 (verschijnt 2e helft augustus)  en editie 5 (verschijnt eind september publiceren we telkens 3 prijswinnende foto’s met hun verhaal.
Voor de 3 winnaars van elke editie zijn telkens mooie prijzen van Julbo Eyewear, Thule en VAUDE beschikbaar gesteld. 
In editie 5 wordt ook nog eens een overall winnaar gekozen en deze ontvangt nog een extra hoofdprijs in de vorm van een verblijfarrangement voor 2 personen, 4 nachten  (obv halfpension, tweepersoonskamer) in één van de partnerhotels van MTS-Austria.

De toelichting bij de foto mag maximaal 100 woorden omvatten en dient in ieder geval datum en tijd van de foto, de locatie en aanwezigen (die in beeld zijn) te omvatten. 

Inzendingen voor deze eerste editie kunnen tot en met 5 juli a.s. worden ingestuurd via ons winactieformulier

Doe mee

Actievoorwaarden

  • Insturen voor de actie in deze editie kan tot en met 5 juli 2024
  • Alleen correct ingediende formulieren doen mee, upload je beeld en vul je tekst in onder Inzending op het winactieformulier
  • Vul op het formulier in dat je meedoet aan ‘Magische momenten”
    Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
  • De inzendingen kunnen worden gebruikt op social media van Bike explorer en van de partner die de prijs ter beschikking stelt, op bikeexplorer.nl en in Bike explorer (altijd onder naamsvermelding).
  • Door mee te doen aan de wedstrijd geef je Bike explorer toestemming om je (email)adres met de verstrekker van de prijs te delen, zodat de prijs of prijzen verzonden kunnen worden.