Afbeelding

fiets en wandelbeurs polen

Polish Tourism Organisation - Fiets en Wandelbeurs

Fietsland Polen themaland tijdens de Fiets en Wandelbeurs 2024

Polen is een echt fietsland. Of je nou van fietstochten door bruisende steden houdt, of van lange tochten door de uitgestrekte natuur, in Polen kan het allebei. Daarom is Polen het themaland op de Fiets en Wandelbeurs 2024.

Polen heeft de laatste jaren flink aan de fietsinfrastructuur gewerkt. Op de Poolse fietskaarten vind je nu prachtige routes. Bijvoorbeeld de 2.000 kilometer lange Green Velo, die door vijf provincies in het oosten van het land loopt en je daar langs de mooiste plekken in dat uitgestrekte gebied brengt. Of wat denk je van de Velo Malopolska, een fietsnetwerk van 1.000 kilometer aan gemarkeerde paden in de regio Klein-Polen? De Velo Malpolska is nog niet helemaal af, maar de delen die nu al begaanbaar zijn, doen menig fietsershart nu al sneller kloppen. Een van die delen die al af is, is de Velo Dunajec, een traject dat nu al wordt gezien als een van de mooiste fietsroutes in Polen.  
Tijdens de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht kun je meer over de fietsroutes te weten komen tijdens een van de lezingen en presentaties en natuurlijk in het themapaviljoen. 

De Utrechtse editie van de Fiets en Wandelbeurs 2024 vindt plaats op 23-24-25 februari 2024 in de Jaarbeurs in Utrecht. Op 2 en 3 maart is er ook een Vlaamse editie, in Flanders Expo in Gent. 

Meer weten over de Fiets en Wandelbeurs? Hier vind je informatie over de editie in Utrecht , hier vind je meer informatie over de editie in Gent.