Druilerige herfst? Blijf genieten van een ultieme bikepacking trip, online

Zit een grote fietstrip er tijdens een druilerige herfst of koude winter even niet in? Dan hoef je niet zonder inspiratie bij de pakken neer te zitten. Kruip even weg achter je TV of laptop en geniet van bijzondere films van fietsers op Youtube. 

Gregg McCahon en zijn vriendin Victoria zijn onderweg op een van de meest ultieme tochten van hun leven. Een fietstocht van het Deadhorse in het allerhoogste noorden van Alaska, naar het zuidpuntje van Argentinië. Waar het kan filmt Gregg en monteert hun avontuur en het zal geen verrassing zijn dat hij een beetje achter loopt. De tocht begon in juni 2022 en inmiddels staan er twee korte filmpjes op Greggs youtubekanaal. Prachtige uitzichten, (heel veel) muggen en de eindeloos lijkende ‘Dalton Highway’ dwars door Alaska. 

Volg de twee van Deadhorse naar Fairbanks in Alaska. Hier is het eerste filmpje, hier vind je het tweede filmpje. Op het kanaal van Gregg zullen de komende tijd meer filmpjes verschijnen. Tenminste… als er internet beschikbaar is natuurlijk.