Afbeelding

eoft 2022

De volgeboekte première van de EOFT in München

EOFT

De 21e editie van de EOFT is begonnen

Elk jaar toert de European Outdoor Film Tour, EOFT langs de Europese bioscopen. Een avond lang kun je genieten van de mooiste avonturenfilms. 

Wat staat er op het programma?

Een avondje (of middag) EOFT staat garant voor acht films waarin je mee kan genieten van bijzondere outdooravonturen. En natuurlijk speelt de fiets ook een rol! Tussen de films over bergbeklimmers en extreme wintersporters zit ook een bijzonder portret van een fietser. De film Gift of the bike volgt een jonge Zambiaanse mountainbiker. Sinds hij op de fiets van zijn vader zijn eerste rondjes fietste, is hij niet meer te stoppen en timmert aan de weg als professioneel mountainbiker.  

Zien wat je te wachten staat? Bekijk hier de trailer van de EOFT 2022

Meer weten?

De EOFT toert nu nog door Duitsland, maar binnenkort kun je ook in Nederland en België genieten van de films. Tussen 27 oktober en 3 november draaien de films van de EOFT in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Haarlem, ’s Hertogenbosch, Nijmegen, Eindhoven en Rotterdam. In het nieuwe jaar reist de EOFT door naar België, met avonden in Gent, Antwerpen en Brussel. Weten wanneer de films bij jou in de buurt draaien? Op de site van de EOFT vind je alle data en tijden.