Afbeelding

Fiets naar je werk dag 2021

Op 16 september 2021 is het Fiets naar je Werk Dag

Pixabay

Datum Fiets naar je Werk Dag 2021 bekend

Na het succes van 2020 staat de datum voor Fiets naar je Werk Dag 2021 vast. Dus pak je agenda en schrijf op dat je op 16 september 2021 fietsend naar je werk gaat.

Fietsend naar het werk blijft populair. Voor de editie 2020 schreven meer dan 16.000 mensen zich speciaal in. Dat toont aan dat de fiets, ondanks de coronacrisis nog altijd een populair vervoersmiddel blijft voor woon-werkverkeer.

Thuiswerken geen probleem

Hoe veel mensen in 2021 naar hun werk zullen fietsen, is nog niet helemaal zeker door de coronacrisis. Maar juist omdat we nu zo veel thuis zitten, is fietsen extra belangrijk. Gelukkig kun je ook meedoen aan de Fiets naar je Werk Dag als je thuiswerkt. Met een #thuiswerkrondje van hetzelfde aantal kilometers als je op een normale werkdag zou fietsen, kun je er voor zorgen dat je toch nog een gezond aantal fietskilometers haalt.

Meedoen met de Fiets naar je Werk Dag is natuurlijk in eerste gezond en daarom goed voor je, maar als je je inschrijft op de website van de Fiets naar je Werk Dag, maak je ook nog eens kans op mooie prijzen!

Inschrijven kan vanaf 1 mei 2021. Hou de website van de Fiets naar je Werk Dag  in de gaten!

Waarom fietsen naar je werk?

Met de fiets naar je werk heeft veel voordelen boven naar je werk met de auto of het OV. Zeker in deze tijd waarin we rekening moeten houden met én de coronacrisis én de klimaatcrisis. Maar op de fiets naar je werk gaan, is goed voor allebei. Fietsend zit of sta je natuurlijk niet zo op elkaar gepakt als in een drukke bus of trein en je veroorzaakt minder milieuvervuiling dan met de auto.

En dat niet alleen, fietsen naar je werk is ook nog eens een fijn stukje ontspanning. Veel mensen die regelmatig naar hun werk fietsen, komen ontspannener op hun werk én weer thuis.

De Fiets naar je Werk Dag is niet alleen voor werknemers. Ook als werkgever kun je je werknemers natuurlijk stimuleren op de fiets naar het werk te komen. Meer weten? Hier vind je alle informatie voor werkgevers.