Café Intención: (h)eerlijke koffie bij de Grenspalenklassiekers.

Sporten en koffie zijn bij uitstek de perfecte combinatie. Koffie geeft namelijk een echte energie boost voor, tijdens of na een workout en draagt bij aan een sneller spierherstel na een activiteit. Café Intención is daarom dit voorjaar te vinden bij drie events van Grenspalenklassieker.

Wij schenken onze biologische, Fairtrade Café Intención koffie bij de toertochten in Brabant, Limburg en Zeeland. Bij elke editie starten de deelnemers met een goede kop filterkoffie en bij de verzorgingspost kan men genieten van een espresso, café crème, cappuccino of latte macchiato gezet door een echte barista. 

Afgelopen 15 april vond de eerste editie in Brabant plaats. De deelnemers genoten van onze (h)eerlijke koffie en wij van de sportieve sfeer. Heb je dit event gemist maar zou je graag ook een keer mee willen fietsen? Meld je aan voor de tocht op 20 mei in Limburg of fiets mee op 17 juni in Zeeland. Bij beide events schenken wij weer Café Intención koffie en fiets jij een prachtige tocht langs de grens van Nederland en België. 

Geniet jij liever thuis van goede koffie? Koop Café Intención koffie bij Albert Heijn, Jumbo en DekaMarkt en probeer één van onze koffierecepten. Je vindt verschillende recepten van (h)eerlijke koffiespecials op ons blog.