Afbeelding

soellaart tentenshow

Avonturier Joren Kruit komt naar de Bikepack-dag

Avonturier Joren Kruit is namens Bike explorer te gast op de Outdoorspecialist bikepack-dag om over zijn tocht over de European Divide Trail (EDT) te vertellen. Op maandag 20 mei, 2e Pinksterdag, geeft hij rond 11:30 en 13:30 een presentatie over de fietstocht van 88 dagen die hij in de zomer van 2022 maakte.

De EDT is een onverharde route van 7.800 km van Cabo de São Vicente in Portugal, het meest zuidwestelijke puntje in Europa, naar het meest noordoostelijke puntje in Europa op de grens van Noorwegen en Rusland. 

De bikepack-dag wordt tijdens de Soellaart tentenshow georganiseerd. Tijdens deze show kun je meer dan 150 tenten, waaronder ook fietstenten, goed bekijken. De tenten zijn volledig voor je opgezet, dus je kan ze van binnen en buiten bewonderen, voelen en ruiken. Het perfecte moment om je te laten inspireren en je te oriënteren, ook als het gaat om kampeeraccessoires, slaapmatten en slaapzakken. Dit jaar zijn er ook weer activiteiten voor kinderen en foodtrucks. De toegang is gratis! Kom hieronder alles te weten over onze Tentenshow.

Een Bikepack-dag zou natuurlijk niet compleet zijn zonder fietsen. Daarom kan je ook een aantal modellen van fietsmerk Canyon uitproberen. Van een comfortabele trekkingbike tot een sportieve gravelbike. 

ORTLIEB, bekend van de waterdichte fietstassen toont de complete bikepack-collectie.

Natuurlijk zijn ook wij aanwezig. We hebben info over inspirerende tochten en we hebben een speciale aanbieding voor een voordelig abonnement op het magazine. Zorg dat je erbij bent, want die aanbieding geldt alleen op de dag zelf! 

De laatste informatie over de Soellaart tentenshow vind je hier

Wanneer?

Maandag 20 mei (tweede Pinksterdag)
10.00 tot 16.00 uur

Locatie

Sportveld op de hoek van de Delftlaan (Randweg/ N208) / Kleverlaan te Haarlem
Coordinaten: 52.397107, 4.628208

Parkeren

Kan aan de overkant bij de Haarlemse schaatsbaan
Adres: IJsbaanlaan 2