Afbeelding

wielrenstore webshop wielrenners

Wielrenstore - voor wielrenners

Begin 2023 is Wielrenstore.nl begonnen als webwinkel gespecialiseerd in wielrennen, mountainbike en gravel. De kracht is niet altijd om de goedkoopste te zijn maar ook om goed advies te geven aan klanten. Daarom hebben we een team met experts die klanten helpen met al hun vragen. Steeds meer klanten weten ons inmiddels te vinden en we maken goede groei in het aantal bestellingen. Daarnaast zijn we onze productgroepen verder aan het uitbreiden en zitten we aan tafel met diverse merken.

Eind 2023 heeft Wielrenstore de failliete webshop Cycledeal.nl overgenomen. Met deze overname willen we verder uitbreiden en klanten voorzien van alles wat ze nodig hebben voor hun fietssport.

Ook zijn we een samenwerking aangegaan met Tour De Ville die voor ons de pakketbezorging is gaan verzorgen door middel van fietsbezorging. Dit is natuurlijk erg toepasselijk voor onze branche maar het draagt natuurlijk ook bij aan de verduurzaming waar we mee bezig zijn als bedrijf.

Begin dit jaar zijn we genomineerd voor de Shopping Awards in de categorie Sport & Vrije tijd. Door deze nominatie is Wielrenstore steeds meer een belangrijke speler geworden in de markt.

Meer weten?